***       Водещите новини за деня до 13.00 ч., 

...
   ***   
   Водещите новини за деня до 13.00 ч., 
Коментари Харесай

Водещите новини! Президентът да насрочва нови кметски избори на две места в страната. ГЕРБ печели в 13 областни града, ПП-ДБ – 4, БСП – 4


   ***   

   Водещите вести за деня до 13.00 ч.,   
   на 6 ноември   

 

От Областната администрация във Варна показаха, че при такава обстановка съгласно Изборния кодекс определен кмет няма. Президентът на България насрочва нов избор, по предложение на Централната изборна комисия. 

***

Коалицията ПП-ДБ печели кметските избори в Благоевград, Варна и Пазарджик, като в София при близо 100% от обработените протоколи изборите печели претендента на обединението Васил Терзиев.

***

„ Ако сте следили последните две седмици, сте видели, че имаше много огромно напрежение сред партиите и всяка партия се бореше за нейния електорат и за бъдещето на страната. 

Единственото общо бе да създадем по този начин, че да имаме една естествена европейска страна, а не да гледаме на Изток, към Москва “, означи финансовият министър.

По отношение на локалните избори Асен Василев показа, че хората са избрали кметове, които да работят за подобряването на техните градове.

***

***

През идващите 4 години герберски кметове ще ръководят единствено в 3 региона на столицата. Основният им противник взима властта в 19 региона, а два ще имат за кмет самостоятелни претенденти.

***

В рамките на визитата в Ерусалим българският министър председател ще организира среща с министър-председателя на Израел Бенямин Нетаняху.

Във водената от акад. Денков делегация взе участие и вицепремиерът и министър на външните работи Мария Габриел.

***

Шестнайсетгодишен палестинец беше убит, откакто рани с нож двама служители на реда при нахлуване край полицейски сектор покрай Стария град на Йерусалим през днешния ден, заяви израелската полиция, предадоха ДПА и Франс прес.

„ Терорист, въоръжен с нож, дойде при полицейския сектор в Шалем и намушка жена боец. Силите на граничната полиция обезвредиха терориста посредством пукотевица “, се споделя в полицейското прессъобщение.

***

Петима души са били ранени при съветските удари, нанесени нощес в Одеса, а една от основните художествени галерии в града е развалена, оповестиха украински чиновници в черноморското пристанище, представени от Ройтерс.

***

 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР